Vi har även juicer från Wellnox:


ra rodbetara blabarRG06_1ra friskbalans smal

 

RÅ Rödbeta är råsaft av rödbetor och innehåller 98% rödbeta och 2% äppelcidervinäger. inga tillsatser. RÅ Rödbeta är en ren naturprodukt speciellt framtagen för dig som har insett nyttan i nitratrika råvaror

RÅ Blåbär är råsaft av 100 % kallpressade blåbär med en del fruktkött kvar. Våra egna svenska superbär direkt från de norrländska skogarna, laddade med allt det goda naturen kan ge. Intresset har ökat för naturens egna produkter och allt fler gör medvetna val för att komma så nära råvaran som möjligt.

RÅ Granat (50 % rödbeta/ 50 % granatäpple) är råsaft av rödbetor och granatäpple, en av de mest C-vitamin- och antioxidantrikaste frukterna i världen. Det finns mänga vägar fram till ett hälsosamt liv och det skadar inte att ta lite hjälp från naturen.

RÅ Frisk är precis som det låter en riktigt frisk och fräsch dryck som kan drickas både varm och kall. RÅ Frisk är gjord av råsaften från 4 mogna citroner och lite färsk ingefära. För smakens skull har vi sedan blandat i vatten.

RÅ Balans (50 % rödbeta/50 % lingon) är speciellt framtagen för dig som strävar efter välbefinnande i vardagen. Att leva hälsosamt handlar om att hitta balans i vardagen, och att inse att själens bästa kompis är en sund kropp.


 

 
Hit Counter provided by technology news