Valikoimastamme löytyy myös täysmehuja Wellnoxilta.

RR06_1ra friskra blabarRG06_1 balans smal

RÅ Punajuuri on raakamehu punajuurista, ja sisältää 98% punajuurta sekä 2 % omenaviinietikkaa. Ei mitään muuta – ei lisäaineita. Punajuuri on ollut monia satoja vuosia tunnettu korkeasta nitraattipitoisuudestaan sekä sisältämistään vitamiineista ja mineraaleista.

Etikkaa käytämme pehmentämään makua ja tasoittaaksemme tuotteenPH-arvoa. Tällöin tuote säilyy pidempään luonnollisella tavalla. RÅ Punajuuri on puhdas luonnontuote ja suunniteltu erityisesti sinulle, joka on oivaltanut nitraattipitoisten tuotteiden hyödyt ja vahvuudet.

Rå Raikas on terveyttä ja hyvinvointia arvostavan uusi raikas raakamehu. RÅ Raikas on vaimistettu auringonkypsyttämistä sitruunoista puristetusta raakamehusta ja tuoreesta raastetusta inkivääristä. Maun vuoksi lisäsimme vettä.

Rå Mustikka on 100%:sta kylmäpuristettua mustikan raakamehua. Rå Mustikka sisältää myös hedelmälihaa. Nämä supermarjat tulevat suoraan Ruotsin Norrlannin metsistä, täynnä kaikkea sitä hyvää mitä luonto voi tarjota. Kiinnostus luonnon omia tuotteita kohtaan kasvaa, ja yhä useampi valitsee tietoisesti tuotteita läheltä ja luonnosta.

RÅ Granaatti (50% punajuurta ja 50% granaattiomenaa) on raakamehu punajuurista, täynnä nitraatteja sekä granaattiomenaa. Granaattiomena on yksi niistä hedelmistä, jossa on eniten C- vitamiineja sekä antioksidantteja.

RÅ Tasapaino on raakamehu punajuurista, täynnä nitraatteja ja sen lisäksi maustettu pohjoismaisella puolukalla. RÅ Tasapaino (50% punajuurta/50% puolukkaa) on suunniteltu erityisesti sinulle, joka pyrit arjen hyvinvointiin.