Välkommen till Beerworld!

Vi förser hela Finland med ytterst goda drycker. Inhemsk öl, svensk premium tonic, fransk lemonad. Scrolla ner för att se våra läckerheter!

Beerworld

Beerworld är ett Jakobstadsföretag, grundat år 2013 av Mats Söderlund och Tommy Viklund.

Intresset för öl har alltid funnits hos oss, och genom beerworld har vi försökt återskapa de ölbryggartraditioner som funnits i Jakobstad för länge sedan. Alla våra ölsorter är bryggda med stolthet och tradition, precis som när ölbryggarkonsten i tiderna kom till Finland från Tyskland.

Den lemonad som finns i vårt sortiment har en autentisk och frisk smak. Vi tror på att dessa kommer att tas emot med värme, och vi lovar, detta är något helt annat än det du kan köpa från de stora tillverkarna. I vårt sortiment finns också två cidersorter, en med frisk äppelsmak, och en med rik smultron-rabarber smak.

Våra produkter kan du hitta på diverse varuhus och restauranger runt om i Finland. För tillfället kan du njuta av våra drycker i Helsingfors, Åbo och Norra Finland, och förstås också i Österbotten.

Vi hoppas att vår öl ska vara lika omtyckt av er som den är av oss.

ÖL

För tillfället har vi sju stycken ölsmaker i vårt sortiment:

  Jaketown Lager, Jaketown Dark, Wasa Pale Ale, Thor Vehnäolut ja Odin American Pale Ale, SAVU olut ja Kekkonen löylyolut.

CIDER

Special apple cider

Torr  äppelcider

Special wildstrawberry cider

Smultroncider

LÄSKEDRYCK

Nyhet! Sveriges mest sålda tonic finns nu i Finland! Ekobryggeriets Tonic water finns i smakerna: granskott, fläder, blåbär, hjortron och rabarber. Otroligt god tonic.

Dirtwater Fox breeweries – ekologiska läsk: FOX. Helt utan färgämnen och tillsatsämnen.

Rieme Boissons läsk från Frankrike gjort på riktigt socker finns som 1 liters och 0,33 liters flaskor i smakerna Cola, appelsin, citron, mandarin, grapefrukt och mojito-menthe.

ALOES

Nu finns Aloes AloeVera i vårt sortiment.

Smakalternativen i  0,5 literflaskor: Original, Jordgubbe, Ananas-Mojito och Päron.

Smakalternativen i  1,5 literflaskor: Original och Mango.

ENERGIDRYCK

Wolverine är en energidryck för de som söker en välsmakande dryck som innehåller helt rätt mängd energi. Serveras väl kyld.

Wolverine finns också som sockerfri.

Nyhet! Cassis (svartvinbärssmak) finns nu i Finland.

Ta kontakt!

Mats Söderlund

Myyjä

Ring Mats +358 40 1317154

Ring till Mats och diskutera drycker. Mats hjälper gärna till att hitta perfekta lösningar för barer och restauranger. Kanske din restaurang behöver Finlands bästa Tonic water till era GT? Slå en signal!

Butiksägare? Lyxa till ert sortiment med ekologiska och populära drycker. Ring och fråga!

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aine

Viesti

Kvalitetsdrycker för hela Finland

Beerworlds produkter hittas i butiker i hela Finland, från norr till Söder. Produkterna, som vi tror på och njuter av, är ekologiska, äkta, tillsatsfria och gjorda på riktigt socker. Våra produkter passar perfekt när man vill lyxa till det i vardagen eller till fest.

Nätbutik för konsumenter

https://nettilimu.fi/

Centrallager

Industrivägen 1 Jakobstad
Phone: +358 40 1317154
Email: mats@beerworld.fi